Ons vlees

Het vlees aanbod is speciaal voor u geselecteerd. Zo bent u als klant verzekerd van een kwalitatief goed stuk vlees. Het vlees word besteld per keer zodat u verzekerd bent van dagvers vlees!

U heeft de keuze uit:

Boerderij kip, deze kippen krijgen meer bewegingsvrijheid en is een traag groeiend ras. Hierdoor heeft deze kip een langer leven gehad en valt onder het eerste ster beter leven kip. Niet geheel onbelangrijk is het feit dat deze kippen geen antibiotica gevoerd krijgen zodat dit ook niet terug te vinden is in uw kip product!

Duurzaam Varkensvlees betekend dat het varken een goed leven heeft gehad. Er worden speeltjes in de stallen geplaatst en het varken heeft meer bewegingsvrijheid. Dit maakt dat ook dit merk onder 1 ster beter leven valt. Het keurmerk kijkt er streng op toe dat de regels worden nageleefd en kwaliteitscontrole na de slacht is een onderdeel daarvan. Tevens worden boeren opgeroepen om ook te denken aan het milieu en kunnen binnen deze groep steun krijgen voor diverse duurzaamheid projecten.

Het rundvlees is speciaal geselecteerd per aangeboden stuk vlees. Ons gehaktvlees en kant en klare producten zijn van Nederlandse bodem. Steaks ed zijn geselecteerd op vet gehalte en smaak sensatie. Hierdoor kan het zijn dat 1 steak van het Ierse ras is en een ander stuk van het Angus ras is. Kijk hiervoor naar de beschrijving van het product.